Online Workshops

Nieuw: Online workshops

Doordat we thuis zitten, verliezen we de onderlinge verbinding met collega's.
Achteraf gezien, waren de koffie-automaat gesprekken van voorheen, de sociale lijm van de organisatie.

Met een online spelsessie "Pro Actief" herstel je een deel van de mentale verbinding. Je hebt lol met elkaar en hebt een eerlijk en verdiepende gesprek over stress.

Voor de workshop lever ik vooraf bij alle spelers een spel af om in groep van 3 tot 5 personen te kunnen spelen.
In 3 video sessies van 1 uur, spelen we de serious game "Pro Actief" en hebben we in de eerste plaats vooral lol met elkaar. In de tweede plaats heb je met collega's een verdiepend gesprek over stress en hoe je het liefst geholpen wordt.

"Het spel 'Proactive' is een goede tool om op een speelse manier moeilijke onderwerpen binnen een team bespreekbaar te maken. De game bestaat uit herkenbare situaties die het gesprek tussen management en uitvoerenden makkelijk doet verlopen. Ik heb het idee dat we na het spelen van deze game elkaar beter kennen. Vooral het punt dat iedereen anders omgaat met stress en werkdruk heeft onze ogen geopend en kan ons in de toekomst houvast geven om in de toekomst op een gestructureerde manier met stressvolle situaties om te gaan. Ik kan dit spel zeker aanraden voor teams in alle sectoren."

Daan Janssen

"Ik neig erg sceptisch te staan ​​tegenover elk initiatief / oefening die beweert een echt bedrijfsprobleem in een actief leerzaam, aantrekkelijk formaat te brengen.
We hebben allemaal oefeningen gedaan op kantoor of tijdens teambijeenkomsten rond 'persoonlijkheid' of 'je denkstijl' die voor sommigen geen enkele waarde hebben.
Ik heb onlangs een van de producten van Amsterdam Game Lab mogen ervaren.
'Proactief' heeft echt indruk op me gemaakt, een heel slimme manier om te illustreren hoe werkdruk de werkplek kan beïnvloeden, en met wie / wat rekening moet worden gehouden.
Enorme shout-out naar Peter voor zijn uitstekende faciliterende vaardigheden.
Bel ze, zelfs sceptici zoals ik kunnen worden overtuigd!"

Sam - Tesla 

Contact

"Ik ben beschikbaar voor een gesprek over spellen, gedragsverandering en leren.
Zeg maar wanneer ik je kan bellen." Peter Bruun

Amsterdam Game Lab

Kantoorlocatie: Bussum

Peter Bruun

Tel: 06 - 244 55 199

Email: info@amsgamelab.nl

Contactformulier

flying-letter