Team

Hoe het begon

Als trainer heb ik de afgelopen jaren mijn kennis uit de sociale psychologie ingezet om team trainingen te verzorgen.
Verder ben ik half Deens en heb een jeugdvriend in Kopenhagen. Henning Basballe is de oprichter van Copenhagen Game Lab. Een bedrijf dat in vijf jaar tijd is uitgegroeid tot een grotere ‘speler’ in de markt van serious games. Ze wonnen in 2019 de Børsen Gazelle award (identiek aan da FD Gazelle award hier) als snelst groeiend bedrijf in de branche.
Samen met zijn 10 medewerkers heeft hij 53 spellen ontworpen. Zowel bordspellen als online serious games.

Hij vertelde over zijn best lopende spel; "Pro Active". Ik was erg onder de indruk en wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Zo heb ik nu Amsterdam Game Lab opgericht. Als start rondom dit spel.
2020 ga ik uit bouwen en introduceer 2 extra spellen van Copenhagen Game Lab.

Pro Active is een business simulatie die teams hechter en stress bestendiger maakt.  In samenspel ontworpen door enerzijds zijn Game Designers, anderzijds Arbeids- en Organisatie Psychologen van de Universiteit van Kopenhagen. Deze samenwerking blijkt een onverwachte 1+1=3 te zijn.

Omdat ik zelf arbeids- en organisatiepsycholoog ben spreekt me dit enorm aan. Jarenlang heb ik training gegeven over stress en teambuilding. Nu ik Pro Active kan inzetten zie in een toegenomen betrokkenheid bij mijn cursisten, waardoor de trainingen efficiënter zijn. Door het bordspeldesign is dit een psychologisch interventie instrument, dat zijn gelijke niet kent.


Waarom?

"Een serious game kan in een ochtend meer bereiken, dan een trainer in een week”

 

Contact

"Ik ben beschikbaar voor een gesprek over spellen, gedragsverandering en leren.
Zeg maar wanneer ik je kan bellen." Peter Bruun

Amsterdam Game Lab

Kantoorlocatie: Bussum

Peter Bruun

Tel: 06 - 244 55 199

Email: info@amsgamelab.nl

Contactformulier

flying-letter