Game Changer Magazine

Een verzameling serious game oplossingen in jouw werkveld.

Game Changer Magazine

Serious Games…..wat zijn het ? wat kan je ermee? Het spreekt tot de verbeelding, 🎲   maar ieder heeft een ander beeld bij. 🎯 Is het maar een spelletje of juist heel serieus? Daarom maken we als Nederlandse Serious Game bedrijven een overzicht van de oplossingen voor iedere niche. …en jij ontvangt het kosteloos op je digitale deurmat. Zo krijg je een brede waaier aan oplossingen te zien en kun je geïnspireerd raken. Mogelijk zie je hoe ook jou complexe uitdaging binnen het bedrijf met een serious game aan te vliegen is.

Amsterdam Game Lab reduceert ziekteverzuim met een serious game, die teams hechter en stressbestendiger maakt. Wat is een serious game? Een serieus onderwerp verpakt in een spelvorm.

Niets is zo krachtig als een sterk team. Dat maakt jouw team, jouw organisatie en de bijbehorende beleving anders dan alle anderen. Daarmee verover je het hart van je doelgroep. Die niet te kopiëren synergie van een goed functionerend team is dé succesfactor waar management en directie continu naar zoeken.

Amsterdam Game Lab helpt organisaties bij het bereiken van dit doel. Met een aanpak die getypeerd wordt voor lol- en plezier, en waarbij serieuze onderwerpen toch op een luchtige manier worden aangepakt. Welkom bij Amsterdam Game Lab!

Jouw team maakt het verschil

Met een team, als de kern van de operatie, maakt jouw organisatie het verschil. Optimaal op elkaar afgestemd, respect voor elkaars voorkeuren en rekening houdend met elkaars karakters. Zodat iedere uitdaging wordt gezien als een kans om te excelleren.

Amsterdam Game Lab is een Serious Business Game ontwikkelaar. Dat betekent dat we het beste van een consultant, een psycholoog en een spelontwikkelaar hebben gecombineerd. Met een doordachte aanpak, onderscheidende wijze van overbrengen en een uitgesproken visie op teambuilding zorgt Amsterdam Game Lab voor meerwaarde.

Onze bijdrage

Sinds 2019 heeft Amsterdam Game Lab een uitgebreide portefeuille opgebouwd met tevreden opdrachtgevers. Organisaties zoals ABN Amro, ING en Tesla maakte de keuze voor Amsterdam Game Lab.

Pro Actief

Als manager van een team is Pro Actief van toegevoegde waarde wanneer je meer uit een bestaand team wil halen. De Serious Business Game Pro Actief is in dat geval een goede optie. Niet alleen levert het spel aantoonbare inzichten en verbintenissen tussen teamleden op, ook geeft het management en teamleiders inzicht in de dynamiek binnen teams.